Privé lessen / Seminars

Als je interesse hebt in een proefles Braziliaans Jiu Jitsu, voel je dan vrij om langs te komen in Maastricht en een keer mee te trainen met ons team. Mocht je meer interesse hebben in een op maat gemaakt programma, bijvoorbeeld in de vorm van privé lessen of een seminar voor uw club/team/vereniging dan is er van alles mogelijk. De twee meest voorkomende opties staan hieronder toegelicht, maar aarzel niet om naar andere mogelijkheden te vragen.

Privé lessen:

Je kunt ten alle tijden bij onze instructeurs een privéles boeken. Wil je bijvoorbeeld in een privé omgeving je eerste ervaring met BJJ op doen voordat je met de groep mee gaat trainen? Of wil je aan specifieke technieken werken? Dan is een privé training de perfecte gelegenheid. Privé lessen worden altijd op afspraak gegeven en in onderling overleg gepland. De lessen met Jordy kunnen verschillende BJJ gerelateerde onderwerpen bevatten, geef daarom vooraf aan wat het doel van de les is zodat we de inhoud op je wensen kunnen afstemmen.

Heb je interesse in een privéles met een van de beste Braziliaans Jiu Jitsu vechters en trainers in Europa? Neem dan nu contact op en boek een afspraak!

Seminar:

Mocht je niet de enige zijn die ervaring op wilt doen met Braziliaans Jiu Jitsu, dan is een seminar wellicht een geschiktere optie. Met zijn jaren aan competitie ervaring en zijn ervaring in het lesgeven aan zijn team in Maastricht, alsmede met zijn achtergrond als gecertificeerd Judo en Jiu Jitsu leraar kan Jordy voor iedere groep een geschikt seminar verzorgen. Gi, No Gi, MMA, beginners, gevorderden, jong, oud, dun, dik, man, vrouw, het maakt niet uit. Net als privélessen worden seminars op afspraak met Jordy gehouden en kan de inhoud naar eigen wens of in overleg met Jordy worden ingevuld.

Like Us On Facebook